fbpx

Kinnisvara kokkuost

Ostame teie kinnisvara kiirmüügi hinnaga kohe ja kiirelt. Meile võib pakkuda kõiksugu era- või ärikinnisvara.

Ostame teie kinnisvara!

Kinnisvara kokkuost usalda kogemustega kokkuostjale. Ostame teie kinnisvara mõistliku hinnaga, kiire tehing ja raha teie kontol juba paari nädalaga. Alustame koostööd.

Soovite müüa kinnisvara?

Tere tulemast meie kinnisvara kokkuostu teenuse lehele! Kui soovite oma kinnisvara kiiresti ja muretult müüa, olete jõudnud õigesse kohta. Meie ettevõte on spetsialiseerunud kinnisvara kokkuostule, pakkudes teile võimalust müüa oma kinnisvara otse meile ilma vahendajateta ja lisakuludeta.

Kinnisvara kokkuost usalda kogemustega ettevõttele!

Kiirus ja Mugavus: Me mõistame, et kinnisvara müümine võib olla aeganõudev ja stressirohke protsess. Seetõttu oleme loonud teenuse, mis võimaldab teil oma kinnisvara müüa kiirelt ja mugavalt. Meie professionaalne meeskond tegeleb kogu müügiprotsessiga, alates esmasest hindamisest kuni tehingu lõpetamiseni. Te ei pea muretsema vahendajate tasude, pikale venivate müügiprotsesside ega keerulise dokumentatsiooni pärast.

Kogemus ja Usaldusväärsus: Meie ettevõttel on pikaajaline kogemus kinnisvara kokkuostu valdkonnas. Oleme aidanud sadadel klientidel oma kinnisvara edukalt müüa, pakkudes neile kiiret ja usaldusväärset teenust. Meie maine põhineb aususel, läbipaistvusel ja klientide rahulolul. Võite olla kindel, et teeme kõik, et pakkuda teile parimat võimalikku teenust.

Vahendid ja Võimalused: Meil on kõik vajalikud vahendid ja võimalused teie kinnisvara ostmiseks. Olenemata kinnisvara tüübist – olgu see siis korter, maja, suvila, äripind või maatükk – oleme valmis tegema teile konkurentsivõimelise pakkumise. Meie finantsilised ressursid võimaldavad meil teha kiireid tehinguid, mis tähendab, et saate oma raha kätte võimalikult lühikese aja jooksul.

Millist kinnisvara ostame?

  • Korterid: Ostame kortereid sõltumata nende asukohast või seisukorrast. Olgu see kesklinnas või äärelinnas, uusehitus või renoveerimist vajav korter – teeme teile sobiva pakkumise.

  • Majad ja Suvilad: Oleme huvitatud ka eramajade, ridaelamute ja suvilate ostmisest. Ei ole vahet, kas tegemist on linnamajaga või maal asuva suvilaga, võtame kõik pakkumised kaalumisele.

  • Äripinnad: Kui teil on äripind, mida soovite müüa, oleme valmis pakkuma kiiret ja konkurentsivõimelist lahendust. Ostame kontori-, kaubandus- ja tootmispindu.

  • Maatükid: Ostame ka erinevaid maatükke, olgu need siis elamumaa, ärimaa või põllumaa. Meie eksperdid hindavad maatüki potentsiaali ja teevad sobiva pakkumise.

Kui soovite oma kinnisvara kiiresti ja muretult müüa, võtke meiega ühendust. Meie meeskond on valmis teid aitama ja pakkuma parimaid lahendusi teie vajadustele. Usaldage oma kinnisvara müük professionaalide kätte ja nautige kiiret, lihtsat ja turvalist müügiprotsessi!

Ostame teie kinnisvara lihtsalt ja mugavalt

1. Esmane Konsultatsioon

Protsess algab esmase konsultatsiooniga, kus meie kogenud kinnisvaraspetsialistid kuulavad ära teie vajadused ja eesmärgid. Kohtumine võib toimuda kas meie kontoris, teie kinnisvara juures või virtuaalselt. Meie eesmärk on mõista teie olukorda ja pakkuda parimat võimalikku lahendust.

2. Kinnisvara Hinnang

Pärast esmast konsultatsiooni teeme põhjaliku hinnangu teie kinnisvarale. Meie eksperdid hindavad turuolukorda, kinnisvara seisukorda ja muid olulisi tegureid, et pakkuda õiglast ja täpset hinnangut. See samm on oluline, et tagada teile parim võimalik hind.

4. Tehingu Vormistamine

Kui olete pakkumisega rahul, liigume edasi tehingu vormistamise etappi. Meie spetsialistid aitavad teid kogu protsessi vältel, sealhulgas vajalike dokumentide ettevalmistamisel ja allkirjastamisel. Meie eesmärk on tagada kiire ja sujuv tehing.

 

18+ aastat kogemust

Linnakinnisvara24 tegutseb juba aastast 2006 ning oleme teenindanud sadu klientie.

500+ Rahuolevat klienti

Oma tegevusaastate jooksul oleme teenindanud rohkem kui 500 rahuoleolevat klienti.

400+ objekti

Oleme olnud tegevad rohkem kui 400 kinnisvaratehingu juures.

5.0 Google Rating

Meie Google tagasiside on 5.0